пʼятницю, 14 листопада 2008 р.

Поради для українців і не тільки.




Я не відкрию великої таємниці говорячи, що українці люблять гарно попоїсти, як то кажуть - від пуза. Мало хто з нас притримується певної дієти і як наслідок важкість у шлуноку, печія ну і так далі.
Я хочу з вами поділитися двома корисними порадами, які стосуються безпосередньо вищенаписаних проблем зі здоров*ям. Порада перша - якщо ви наїлися жирного або копченого, напилися газованої води і все це "шліфонули" різними смачностями, то, звичайно, ваш шлунок почне "висловлювати своє незадоволення" - колоти, вздуватися, вурчати та інше. Не лякайтесь. Цей жах може вас облишити, якщо ви, на додачу, ще з*їсте і банан. Ви здивовані? Ви вважаєте, що луснете? Ні. Але банан заспокїть колики в шлунку та зніме нудоту, якщо вона є - хоча при великій кількості вищезгаданого, не сумніваюсь що є. Також від нудоти гарний засіб імбир, який допоможе її зняти. Навіть тим, кого нудить в транспорті. Перед поїздкою потрібно випити 1/3 чайної ложки настою кореню імбиру - і ваша подорож мине без проблем.
Порада друга - якщо вас замучує печія, то потрібно взяти сиру картоплину(особливо корисна червона картопля), відчистити від лушпиння, вимити холодною водою і порізати дрібними кубиками. Потім з*їсти. Їсти потрібно повільно, добре пережовуючи. Або, потерти на дрібну тертушку, віджати сік, розвести в рівній пропорції з кип*яченою водою та випити маленькими ковтками. Печія швидко мине. Особисто перевірив останній спосіб з кубиками картоплі - неприємно жувати і ковтати, але справді діє.
Бажаю вам здоров*я.

Немає коментарів: