неділю, 14 грудня 2008 р.

Криза виводить із рівноваги? - тримайся Христа та випий води.





Протягом останніх місяців ми тільки і чуємо скрізь про світову кризу. Людина, яка не довіряє чуткам, може змусити себе вийти в ближчий магазин або на базар - сумніви одразу відпадуть... Людині в цей період дуже важко мати духовну рівновагу та спокій - криза "виводить із себе" навіть найстійкіших.
Християни мають Того, Хто про них піклується в будь-яких ситуаціях. Вони впевнено знають, що їм уготоване Царство Небесне і що сучасні негаразди - це лише тимчасові незручності і випробування, яким Господь дозволяє статися для нашого ж добра. Для того, щоб зобразити нам, що в цьому світі немає нічого постійного і незмінного і наше багатство тут нідочого.Тому уповайте на Господа і Він вас покріпить у цих випробуваннях світу.

З медичної точки зору вам допоможе зберегти душевну рівновагу старовинний напій, який використовували ще в стародавньому Римі, а може й раніше. Це напій гідромель. Його назва говорить сама за себе: вода, мед, лимон. Він готується дуже просто: на один стакан теплої води сік одного лимона та ложку меду. Приймати це все краще з самого ранку, поки криза Вас ще не вивела з рівноваги. Через пару місяців такої терапії Вашій душевній рівновазі будуть заздрити дресерувальники тигрів.
Якщо ж Ви ще й маєте за ціль схуднути-що в час кризи і так не важко,- то цей напій також для Вас. Але для цієї цілі потрібно змінити час прийому гідромеля. Оптимально це до їжі вранці, в 16-00 та в 18-00.
Цей чудодійний напій врятує Вас у літню спеку та покріпить імунну систему весною та взимку. Також, допоможе вивести з організму токсичні речовини.
Якщо ви втомилися після важкої праці, то приготуйте гідромель у іншій пропорції. Збільшіть порцію лимону і зменшіть кількість меду-цей склад надасть Вам сил та енергії.
Пийте на здоров*я і будьте з Богом, а Він покріпить Вас.