пʼятницю, 25 лютого 2011 р.

Найкраще з "Порталів молитв" на 25 лютого


Це здійснений факт

Бо жертвоприношенням одним вдосконалив Він тих, хто освячується (Євреїв 10:14).

Як часто, здається, ми починаємо справу, яка ніколи не буде закінчена! Так багато справ починаються з добрими намірами, але ніколи не доводяться до завершення. Деколи ми починаємо щось робити і виявляємо, що не можемо закінчити розпочате самотужки. Нам потрібна чиясь допомога.

З нашим Богом це не так! Ще перед закладинами світу Він визначив наперед, що визволить і врятує Своїх людей. Його план був досконалим і довершеним. Він пообіцяв послати Спасителя, Того, Хто стане замісником і жертвою за всіх людей. Ось що означає Ісус для нас. Він поніс наші гріхи у Своєму тілі на хрест, і Його ранами ми зцілені.
Нічого не можна додати до Його досконалої жертви. Ми не можемо співпрацювати з Богом чи допомагати Йому у Його великій роботі нашого спасіння. Було одне жертвоприношення. І у цьому віддані Свого Сина Бог вдосконалив тих, хто є Його через віру. Нам не потрібно робити себе «правильнішими» перед Богом. Це насправді неможливо. Його жертвоприношення є повним. Через нашого замінника ми є досконалими повік!

Господи Ісусе, дякую Тобі за Твою досконалу праведність, яку Ти заслужив для нас, і яка є нашою через віру в Тебе. Амінь

Аугуст Т. Менніке/ 1 травня 1984р.