пʼятницю, 23 січня 2009 р.

Щиро вітаємо брата у Христі!





Сьогодні наш брат у Христі,пастир громади "Воскресіння", єпископ Української Лютеранської Церкви В`ячеслав Горпинчук відзначає дату свого десятирічного покликання - служити Господу на посаді пастиря Української Лютеранської Церкви. Хтось зможе сказати, що десять років не такий вже і великий термін - в особливості для традиційних церков на Україні, але за це десятіріччя Українська Лютеранська Церква зросла з маловідомої спільноти до Церкви, яка має свої громади та місії майже у всіх обласних центрах України, Криму та інших регіонах. Церкви, яка входить до Української Ради Церков і яка налічує велику кількість парафіян та однодумців по всій территорії України та ближнього і далекого зарубіжжя. Церкви, яка, не зважаючи на світські приваблювачі, завжди тримається Слова Божого у всій його чистоті. Звичайно, за все слава тільки Богові, але і подяка Його рабові В`ячеславу - за сумлінне служіння Йому.
Від себе особисто, від своєї родини та від Чернігівської громади Української Лютеранської Церкви хочу побажати нашому братові В`ячеславу та його родині рясних Божих благословень та многих і благих літ.
А нашому Триєдиному Богові - Отцю, Сину і Святому Духові слава, честь і поклін, тепер і повсякчас і повіки віків. Амінь.