понеділок, 21 лютого 2011 р.

Найкраще з "Порталів молитви" на 21 лютого


Життя для Ісуса

«А вмер Він за всіх, щоб ті, хто живе, не жили вже для себе самих, а для Того, Хто за них був умер і воскрес» 2Коринтян 5:15


Над дверима однієї церкви в Німетчині з каменю витесане ягня. Історія така. Коли робітник працював на двіниці церкви, то втратив рівновагу і впав. Він впав на ягня, яке паслося в церковному дворі. Удар був пом`якшений, і робітник уник смерті, але ягня загинуло. Із вдячності цей чоловік витесав з каменю над дверима церкви ягня. Це був пам*ятник вдячності ягняті, яке врятувало йому життя, втративши своє.

Було інше Ягня, Яке віддало життя за нас. Це був Ісус, Агнець Божий. Він помер за всіх. Ми були грішниками, що заслуговують смерті. Але Ісус поніс наші гріхи і помер замість нас. Його смертю ми одержали для себе вічне життя.

За це ми винні йому стільки вдячності, скільки ми ніколи не можемо повернути. Який пам`ятник потрібно збудувати Тому, Хто віддав Своє життя за нас? Нехай пам`ятником буде життя любові і подяки Йому. Коли ми вивчемо значення твердження «Христос помер за мене», наша відповідь буде: « Тому я буду жити за Нього. Коли я йду дорогою до неба, моє життя пройде у люблячому служінні Тому, Хто любив мене і помер за мене, і скерував мене на дорогу до неба.» Ми не можемо зробити принаймі це для Того, Хто зробив так багато для нас.

«Візьми моє життя, Господи, і нехай воно буде присвячене Тобі» Амінь.

Фелікс Крецшман/11 вересня 1963р.