понеділок, 19 січня 2009 р.

Вітаю зі святами!

Не робіть такого без необхідного тренування!!

Дорогі у Христі! Щиро вітаю всіх вас з останнім зимовим "трисвяттям"-хрищенням нашого Господа в річці Йордані - святом, яке ще називають Богоявленням. Втілення Сина Божого - свято, яке ми святкували 7 січня, зображує нам всю невичерпність Божої любові до нас - грішних людей.
Подія обрізання Ісуса, яку ми відзначали 14 січня, зображує нам яскравий приклад вшанування і виконання Закону Божого, а не відкидання його зовсім, як це роблять деякі "продвинуті" сектанти.
Хрищення Сина Божого дозволяє Ісусу "виповнити всю правду" за нас і заради нас. Зайшовши в річку Йордан, щоб охриститися, Господь взвалив на Свої плечі всі людські гріхи - весь бруд світу, щоб потім "розіп*яти" їх на хресті Голгофи, подарувавши нам на заміну білий одяг Своєї праведності. Віруючи Богу, ми покриті білим одягом Христа і наш Небесний Отець вже не гнівається на нас за наші переступи.
Сьогодні Чернігів замело товстим прошарком снігу. Все навколо біле-білісіньке. Ніде навіть клаптика сірого грунту не видно. Так і Христова праведність покриває всіх вірних Йому - цілковито і повністю. Вірте в це. Вірте Богу, а не людським вигадкам. І пам*ятайте, що не купання в крижаній воді робить вас праведними, але все вже зроблено Христом. Не намагайтесь задобрити Господа своїми пірнаннями та обливаннями - особливо якщо ви це робите раз на рік і не є підготовленими - це може, навпаки, завдати шкоди вашому здоров*ю, але з вірою в серці подякуйте Господу за Його любов і підтримку та будьте благословенні.