вівторок, 18 листопада 2008 р.

"Стережіться, щоб ніхто вас не звів...."


Вчора, переглядаючи розважальну програму "Супер стар" по українському каналі СТБ, я згадав застереження записані Святим Апостолом Петром в Другому Посланні:"Бо, висловлюючи марне базікання, вони зваблюють пожадливістю тіла й розпустою тих, хто ледве втік від тих, хто живе в розпусті. Вони волю обіцяють їм, самі бувши рабами тління"(2Пет.2:18,19).
Ось що мене вразило в цій, загалом непоганій, музичній передачі. Один із членів жюрі - швидше за все нетрадиційної орієнтації- Сергій Соседов, почав висловлювати думку про те, що на нашому телебаченні "дуже мало гей-естетики". Далі продовжуючи про те, що гей-естетика: "Вміщує в собі величезний пласт - 70%, світової культури". Що люди повинні: "Відкинути старе розуміння у відношенні до геїв і мислити продвинуто". Далі він почав перераховувати величних геїв, які внесли свій вклад в розвиток світової культури, таких як П.І. Чайковський, Леонардо да Вінчі та ще кількох.
В цій історії мене найбільш вразило те, що це зображувалося у такому світлі, що, мабуть, багато хто подумав, що він пройшов повз "свято" цього життя і захотів стати геєм, щоб автоматично стати талановитим.((
По-перше, мене вразило саме словосполучення слів гей і естетика, щось на кшталт фашиська культура. По - друге, неприродні статеві стосунки, не роблять людину більш або менш талановитою - гей і талант, не є словами синонімами. За своєю суттю більш "синонімічні" зі словом гей слова сифіліс, гонорея, або абревіатурне - СНІД. Натомість Святе Письмо нам чітко каже: "Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні мужоложники.......- Царства Божого не вспадкують вони!" (1Кор.6:9,10)
Диявол не спить. Він не хоче нашого спасіння. Він закидає приманки, на які дуже легко спійматися слабкому грішникові, який збився з правдивої Дороги, або йде по Ній невпевнено.
Будьте з Богом і слухайте Його Слово, а не людського базікання, вкладеного їм в вуста дияволом. Не звертайте з единої правдивої Дороги і борони вас Боже від думок про зміну орієнтації, яку створив у вас Бог.