неділю, 23 листопада 2008 р.

Підозріла пропаганда.....


На першій світлині православні священики з бійцями "Беркут", на другій бійка за Єрусалимський храм.


Останніми днями по засобах масової інформації тільки і бачу, що розповідають про страшні секти, пастирі і прихожани яких зваблюють людей, "витягають" у них гроші та інші цінності, а також "забирають" житло, авто та інше майно. Так сьогодні, наприклад, у новинах тиждня на ISTV, показували православного священика, який з захопленням розповідав про свою "браву" поведінку у вигнанні з села жінок - свідків Єгови. Цей "борець за віру" банально побив одну з них, недопускаючи зваблювати людей на "його территорії". Мене особисто насторожила промова ведучого каналу, в якій відчувалося повне схвалення "героя" священика і засудження другої сторони.
Звичайно, я не є прихильником організацій(сект), які проповідують щось інше крім Христа розіп*ятого та знання про Бога, яке вміщує у собі Боже Слово-біблія. Щонедільно в громаді ми проголошуємо наше віросповідання в Апостольскому Символі віри, але в нашій країні, також - я думаю з Божої ласки, існує свобода віросповідання. Секти, які зваблюють людей, існують, але Господь нам казав:"..любіть ворогів своїх". Чисте Боже Євангеліє зітре будь - яку оману, а ось в церквах в яких з цим проблеми і застосовують грубу фізичну силу.
Мене особисто насторожує ця пропаганда "єдино правдивої віри-православної".
Сьогодні, за побиття свідків Єгови, попа не засудять, а навпаки при житті канонізують))), а завтра..... Кто наступні сектанти та єретики? Євангелисти? Лютерани? Баптисти? Чи може хтось інший.....

1 коментар:

Анонім сказав...

Я з вами згоден. Це не той метод щоб боротися з доктриною диявола. Через побиття та смерть людей так православна церква й залишилась з єресю ідолопоклонства. Як що б іконоборці не били б людей й не вбивали їх не розбивали ікони то сьогодні б християнська церква була б ближче до Святого Євангелія .