пʼятницю, 11 березня 2011 р.

Пішла до Бога моя матуся......


Сьогодні, приблизно о 6 годині ранку, після тяжкої хвороби, пішла до Бога моя матуся.
З ранку я молився до небесного Отця, щоб Він полегшив страждання, які її мучили останнім часом земного життя. Господь почув мою молитву і забрав Свою дитину до Себе.
Матуся мала тверду віру в Спасителя, сповідувала лютеранську віру - покладаючись тільки на Господа.

7 коментарів:

пастир Вячеслав Горпинчук - Pastor Vyacheslav Horpynchuk сказав...

Дорогий брате, прийміть щирі співчуття від нашої Церкви, нашої парафії та нашої родини. Зі Слова Божого ми знаємо, що сестра Любов перебуває тепер із Господом і віруємо, що зустрінемося з нею на небесах, де будемо разом чекати воскресіння мертвих або в час повернення нашого Спасителя у славі, всі разом будемо радіти вічним життям, яке Він здобув для нас на Голгофі. Хай Господь покріпляє і зміцнює Вас, всю Вашу сім'ю і родину! Він каже: "Я - воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити" (Ів. 11:25. Чекаю воскресіння мертвих і життя будучого віку. Амінь. (Нікейський Символ віри).

пастир Вячеслав Горпинчук - Pastor Vyacheslav Horpynchuk сказав...

Дорогий брате, прийміть щирі співчуття від нашої Церкви, парафії і родини. Слово Боже каже нам, що наша улюблена сестра Любов перебуває нині з Господом. Ми будемо бачити її на небесах, чекаючи воскресіння мертвих або живою, в досконалому тілі, без хвороб, у час повернення нашого Спасителя Христа у славі, коли буде воскресіння мертвих і переміна всіх віруючих до життя вічного в Царстві Божому. Хай Господь покріпляє в ці дні Вас, всю Вашу дорогу сім'ю і родину! Господь каже: "Я - воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити" (Євангеліє від Св. Івана 11:25). Чекаю воскресіння мертвих і життя будучого віку (Нікейський Символ віри). Амінь.

Анонім сказав...

Сергій, мої молитви вже линуть до Бога за всю Вашу родину, щоби Він підтримав ваші духовні сили в цей скорботний час! Юра.

Анонім сказав...

Слава Ісусу Христу!
Дорогий отче Сергію, висловлюю Вам свої найщиріші співчуття з приводу переставлення Вашої Мами з цього земного життя. Тяжко розставитися з тими, кого любиш і хто тебе любить, особливо з Мамою.
Все ж, вона зараз там, де немає, ні журби, ні зітхання, але життя безкінечне - у місці світлім, місці квітучим, місці спокою.
Для християнина не існує смерті - є лише упокоєння. Упокоєння в Тому, Хто його відкупив і омив Своєю Найсвятішою Кров'ю - Ісусі Христі, Господі нашім.
Молюся за Вас і Вашу родину у Господі!
Щиро у Христі, архімандрит +Сергій Яровий

Анонім сказав...

Прийміть щирі співчуття пасторе Сергій, я молюсь за вашу родину. Хай Господь вас утішить - що ваша мати має вічне життя і зараз з Господом.

Анонім сказав...

+ Нехай милосердний Господь Ісус завжди опікується вірними Своїми в Його небесній оселі!

Мужності й духовного покріплення Вам, пастире Сергію, та Вашим близьким.

Анонім сказав...

Сърдечни съболезнования. И нека всемогъщия Бог ви укрепи.