четвер, 16 жовтня 2008 р.

Бога викликають до суду.


Ось яку цікаву інформацію мені надіслав брат у Христі.
Сенатор американського штату Небраска, Ерні Чемберс подав судовий позов на Бога і 15 жовтня 2008року отримав офіційну відмову у задоволенні позова.
Суддя округу Дуглас Марлон Полк пояснив, що для початку процесу необхідно, щоб у відповідача була домашня адреса."Враховуючи висновок суду про те, що направити відповідачу повідомлення про розгляд справи неможливо - немає куди, то в розгляді судового звернення позивача відмовлено"- повідомив суддя.
Чемберс, який закінчив юридичний коледж, але так і не склав кваліфікаційні іспити, думає що знайшов "тріщину" в постанові судді. "Суд визнав існування Бога. Таким чином суд визнав Боже всебачення. Коли ж Він знає все, то знає і про цей позов до Нього" - зробив заключення сенатор.
Позивач може оскаржити рішення суду на протязі місяця. Зі слів Чемберса, він поки що не вирішив, чи буде він подавати апеляцію.
Слід нагадати, що в 2007році втомлений і наляканий негараздами та безкінцевими стихійними лихами в США, старійший сенатор штату Небраска вирішив використати силу закону проти Головного, з його точки зору, винуваться людських негараздів - Господа Бога. Сенатор Ерні Чемберс із Омахи, штат Небраска, подав позов проти Бога до районного суду округу Дуглас.
Чемберс, ігноруючий ранкові молебні під час сесій законодавчого зібрання і постійно критикуючий християн, каже, що подав до суду з метою зображення, що кожен може подати в суд на кожного, як би "високо" той не "сидів".

Ох ці кумедні американці. Нам би їхні проблеми.
А взагалі люди, за своєю гріховною природою, звинувачують будь-кого, але тільки не себе. Біблія нам про це говорить з першої книги зібрання - Буття: "А Адам відказав: жінка, що дав Ти її, щоб зо мною була, вона подала мені з того дерева, - і я їв. Тоді Господь промовив до жінки: що це ти наробила?. А та жінка сказала: змій спокусив мене, і я їла"(Буття3:12,13).

Немає коментарів: